فرهنگی دانشجویی
1402/6/29 چهارشنبه
قابل توجه دانشجویان متقاضی وام دانشجویی
شرایط تخصیص وام دانشجویی به دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور تهران غرب

• مبلغ وام کارشناسی بیست و پنج میلیون ریال و کارشناسی ارشد چهل میلیون ریال ومقطع دکتری هفتاد و پنج میلیون  ريال می باشد
  • باز پرداخت بعد از فارغ التحصیلی (دانشجو بعد از تاریخ فارغ التحصیلی باید به امور دانشجویی مراجعه نماید در غیر اینصورت وام دریافتی قسط بندی نمی گردد)بسته به نظر دانشجو یا بصورت یکجا و یا قسط بندی اخذ می گردد.
  • کارمزد تسهیلات 4 درصد می باشد.
  • دانشجویان از سال ورود به دانشگاه،برای مقطع کارشناسی حداکثر 8 ترم(8 نیمسال ) وکارشناسی ارشد 4ترم (4  نیمسال ) مقطع دکتری حداکثر 8 ترم(8 نیمسال ) متوالی می توانند از وام استفاده نمایند.

مدارک مورد نیاز برای کسانی که اولین بار از وام استفاده می نمایند:
  1. کپی کارت دانشجویی و شناسنامه کارت ملی دانشجو در برگه A4
  2. پرینت انتخاب واحد دانشجو
  3. شماره حساب و شماره شبا بانک تجارت بنام شخص دانشجو
  4. کپی شناسنامه و کارت ملی ضامن در برگه A4
  5. حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی ضامن
  6. تکمیل فرم تعهد وام و اخذ سند محضری
روش تکمیل فرم تعهد وام :
دانشجو فرم تعهد را همراه با ضامن (کارمند یا بازنشسته رسمی یا پیمانی از کارکنان دولتی)به محضر اسناد رسمی برده و با تکمیل فرم در محضر با بقیه مدارک جهت تشکیل پرونده به دانشگاه مراجعه می نماید.
سند تنظیمی در محضر اسناد رسمی حتما در برگه  A4   تنظیم گردد در غیر اینصورت مورد قبول نمی باشد
مدارک مورد نیاز برای دانشجویانی که قبلا از وام تحصیلی استفاده نموده اند.
  1. ورود به سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویی refah.swf.ir
  2. منوی تسهیلات
  3.  منوی درخواست وام
تبصره : دانشجویان ورودی جدید می بایست مدارک وام را بارگزاری نموده و بعد از دریافت وام تا قبل از شروع ترم تحصیلی ترم دوم پرینت مدارک را به صورت فیزیکی  به کارشناس امور دانشجویی خانم عبداللهی ارائه بفرمایید. .

فرم های مورد نیاز:

فايل هاي مربوطه :