امتحانات
1401/4/5 یکشنبه
اطلاعیه مهم رزم آزمون -قابل توجه کلیه دانشجویان
آخرین مرحله رزم آزمون باز دروس عمومی

احتراماً به استحضار می رساند آخرین مرحله رزم آزمون باز دروس عمومی جهت آشنایی دانشجویان با سامانه آزمون مرکز سنجش و آزمون، از تاریخ 06/04/1401 لغایت 11/4/1401 برگزار خواهد شد.
از اینرو نظر به اینکه علی رغم اطلاع رسانی‌های گسترده درصد زیادی از دانشجویان واجد شرایط هنوز به سامانه مذکور مراجعه نکرده و امکان ورود با کلمه و رمز عبور و نیز صحت دروس عمومی اخذ شده خود را بررسی ننموده‌اند، مقتضی است به منظور جلوگیری از هر گونه خطا در زمان برگزاری آزمون های دروس عمومی (12 تا 16 تیرماه ) تمام دانشجویان به درگاه مراجعه نمایند.

لازم بذکر است از تاریخ اعلام رزم آزمون تا شروع امتحانات دروس عمومی سامانه برای دانشجویان جهت بررسی دروس عمومی و نیز صحت نام کاربری و کلمه عبور آماده بهره برادری است. مجددا تاکید می شود با توجه به حساسیت موضوع و پیگیری های مکرر این مرکز، بروز هرگونه خطا در زمان ورود دانشجویان به سامانه در آزمونهای عمومی متوجه خود دانشجو  است.