امتحانات
1400/9/25 پنجشنبه
اطلاعیه شماره چهار- ستاد امتحانات دانشگاه پیام نور استان تهران؛
برخورد انضباطی با شرکت کنندگان در گروه های همفکری در ایام آزمون‌های پایان نیمسال جاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ ستاد امتحانات دانشگاه پیام نور استان تهران اعلام کرد: شرکت در هرگونه گروه همفکری، مشورت و تبادل نظر و یا حتی عضویت بدون هر گونه تبادل نظر، در ایام آزمون‌های پایان نیمسال جاری مصداق تقلب و تخلف در آزمون می باشد.

در صورت دریافت گزارش در این باره، پرونده دانشجو‌ در شورای بدوی انضباطی استان مطرح و جرایمی مانند نمره 0/25، توبیخ کتبی با درج در پرونده و محرومیت از تحصیل و ... منظور خواهد گردید.
همچنین تشکیل دهندگان و ادمین های گروه ها فوق شناسایی و از طریق مراجع قانونی مورد پیگرد قرار خواهند گرفت.
دانشجویان گرامی سایر اطلاعیه های آزمونی ستاد امتحانات را از طریق پرتال و شبکه های اجتماعی استان و همچنین صفحه اول سامانه lms پیگیری نمایند.