امتحانات
1400/9/21 یکشنبه
نحوه برگزاری آزمون حفظ جزء سی قرآن کریم؛
نحوه برگزاری آزمون پایان ترم درس حفظ جزء سی قرآن کریم دانشگاه پیام نور اعلام شد

مرکز و سنجش آزمون دانشگاه پیام نور جزییات نحوه برگزاری آزمون پایان ترم درس حفظ جزء سی قرآن کریم برای دانشجویان مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران و بنا به اعلام مرکز و سنجش آزمون دانشگاه، سوالات آزمون پایان ترم درس حفظ جزء سی قرآن کریم در نیمسال اول 1400-1401 به صورت تستی و سراسری است که توسط مرکز آزمون طراحی می شود. شیوه برگزاری آزمون این درس برای دانشجویان مقطع کارشناسی به صورت الکترونیکی و برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی (مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری) به صورت حضوری می باشد.

گفتنی است مطابق دستورالعمل ارزشیابی پایان نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۴۰۱ دانشگاه، کلیه آزمون های دانشجویان مقطع کارشناسی به صورت الکترونیکی و آزمون های دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به صورت حضوری برگزار خواهد شد. البته دروس جبرانی مقطع کارشناسی ارشد به صورت مجازی و الکترونیکی برگزار خواهد شد.