نودانشجویان
1400/6/9 سه‌شنبه
ثبت نام بدون آزمون کارشناسی پیام نور
ثبت نام بدون ازمون کارشناسی دانشگاه پیام نور تا 15 شهریور ماه 1400 تمدید شد.

اطلاعيه تمديد مهلت ثبت نام و انتخاب رشته، اعلام رشته‌هاي جديد و اصلاحات سري دوم دفترچه راهنماي ثبت نام و انتخاب رشته پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي سراسري سال 1400

پيرو اطلاعيه مورخ 1400/05/20 و انتشار دفترچه راهنماي ثبت نام و انتخاب رشته پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي  سراسري سال 1400 در تاريخ 14/05/1400، ضمن اعلام اصلاحات جديد (سري دوم) دفترچه راهنماي مذکور (به شرح زير)، به اطلاع متقاضيان این مرحله از پذيرش مي‌رساند افرادی كه تا اين تاريخ (07/06/1400) براي ثبت‌نام و انتخاب رشته اين مرحله از پذيرش سراسري اقدام ننموده‌اند، می‌توانند تا پايان روز دوشنبه مورخ 15/06/1400 نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند. لذا متقاضيان باید در مهلت مقرر با مطالعه دقيق دفترچه مذکور و مندرجات این اطلاعيه و اطلاعيه فوق الذکر به درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب كدرشته محل‌هاي مورد علاقه خود اقدام نمايند.

ضمناً آن دسته از متقاضياني كه قبلاً نسبت به ثبت نام و انتخاب كدرشته محل‌هاي تحصيلي اقدام نموده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و ويرايش كدرشته محل‌هاي انتخابي خود اقدام نمايندلازم به تاكيد است مهلت اعلام شده به هيچ وجه قابل تمديد مجدد نمي‌باشد.

دریافت فایل اصلاحات سری دوم دفترچه راهنمای صرفاً با سوابق تحصیلی سراسری1400 در قالب PDF