LMS
1400/3/13 پنجشنبه
اعلام تاریخ برگزاری آزمون های مجدد دانشگاه پیام نور استان تهران
تاریخ برگزاری آزمون‌‌های مجدد دانشگاه پیام نور استان تهران به تفکیک دروس اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ تاریخ برگزاری آزمون های مجدد دانشگاه پیام نور استان تهران که به دلیل قطعی برق با اختلال مواجه شده بود، روز جمعه مورخ 21 اعلام شد.

با توجه قطعی برق برخی دانشجویان در زمان برگزاری آزمون دروس حفظ جزء سی قرآن کریم و انقلاب اسلامی، آزمون مجدد آنها در روز جمعه مورخ 21 خرداد برگزار می شود.
ضمنا نمرات آزمون درس حفظ جزء سی قرآن کریم آن دسته از دانشجویانی که در این آزمون شرکت کرده اند با موفقیت در سامانه گلستان ثبت شد.
همچنین آزمون مجدد، آزمون‌های ساعت 14:30 به بعد روز دوشنبه مورخ 10 خرداد که به دلیل قطعی برق لغو شده بود، در روز جمعه مورخ 21 خرداد برگزار می شود.
دانشجویان غایب و کسانی که به دلیل قطعی برق و کاهش سرعت اینترنت در آزمون دروس فوق مشکل داشتند، می توانند در آزمون مجدد آنها شرکت نمایند.
نکته مهم: در صورتیکه دانشجو در آزمون مجدد درسی شرکت نماید، معیار نمره دوم دانشجو خواهد بود و آن نمره در سیستم گلستان قرار می‌گیرد.

جهت اطلاع از جدول زمانبندی آزمون‌های مجدد فایل pdf زیر را دریافت نمایید.

فايل هاي مربوطه :

ليست کامل آزمون هاي مجدد- تاريخ برگزاري 21 خرداد 1400.pdf181.249 KB