کارشناسی
✅ چند نکته‌ی مهم قابل توجه دانشجویان نوورود ضمن عرض تبریک به جهت قبولی و ثبت نام در دانشگاه پیام نور مرکز تهران غرب، نکاتی را درخصوص مراحل پذیرش و استفاده از کلاسها به اطلاع می رساند؛
    1-پذیرفته شدکان پس از مراجعه به سامانه گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir  و تکمیل قسمتهای مختلف در رابطه با ثبت اطلاعات و بارگزاری مدارک خواسته شده باید جهت تایید اطلاعات و پذیرش قطعی به محل دانشگاه قسمت آموزش و کارشناس رشته (به همراه اصل و تصویر مدارک بارگزاری شده) مراجعه و پس از پذیرش نهایی؛ مجدد به سامانه گلستان با نام کاربری:شماره دانشجویی و کلمه عبور: شماره شناسنامه وارد میشوند. (البته با توجه به فرصت دانشگاه برای ثبت‌نام حضوری که تا 20 آبان است، در این مرحله پذیرش آن‌دسته از پذیرفته‌شدگان که مدارم خود را به ‌درستی بارگذاری کرده‌اند از سوی کارشناسان تأیید و شماره دانشجویی برای ثبت‌نام به آنان اعلام خواهد شد.)
    2-در سامانه یاد شده از منوی شهریه- پرداختهای الکترونیکی،  شهریه ثابت را پرداخت مینمایند(برای دانشجویان پذیرفته شده از آزمون سراسری حدود 20000000 ریال و برای دانشجویان فراگیر مبلغ حدود 35000000 ریال که تقریبا 15000000 ریال اضافی نسبت به دانشجویان سراسری مربوط به ترم دانشپذیری  برابر اعلام دفترچه آزمون فراگیر می باشد).
    3-سرفصل دروس رشته قبولی و منابع درسی را  میتوان از سایت دانشاه به آدرس pnu.ac.ir   در قسمت آموزش-معرفی رشته ها –سرفصل و منابع درسی کارشناسی ارشد اخذ نمود لازم به ذکر است تهیه تقویم آموزشی سال 1401-1400 دانشگاه به جهت اطلاع از بازه زمانی کلیه امور اعم از زمان حذف و اضافه، امتحانات، انتخاب محل آزمون پایان ترم و.... از همان قسمت توصیه میگردد.
    4-با توجه به انتخاب واحد دروس پیشنهادی برابر سرفصل دروس، دانشجویان برای ترم اول می توانند تا 14 واحد درسی را اخذ نمایند. برای دانشجویانی که رشته کارشناسی ایشان با رشته قبولی مغایرت دارد دروس جبرانی تعریف شده که انتخاب این دروس پس از مشخص شدن آن توسط مدیر گروه انجام و اعلام آن توسط کارشناس مربوطه با  پیگیری دانشجو صورت میگیرد لذا پیشنهاد میشود دروس جبرانی را از ترم بعد و پس از مشخص شدن  اخذ نمایند.
    5-گزارش انتخاب واحد، پس از انتخاب دروس از سامانه گلستان از منوی آموزش- ثبت نام-نتیجه ثبت نام دانشجو(گزارش101) قابل دریافت است.
    6-دروسی که برای آنها استاد مشخص شده برابر زمانهای اعلام شده، کلاس برگزار خواهد شد.
توجه توجه: دانشجویانی که پذیرش ایشان صرفا الکترونیکی می باشد( در سامانه گلستان در منوی آموزش-اطلاعات جامع، در قسمت مقطع/دوره کلمه الکترونیکی مصرح شده)  جهت اخذ درس در قسمت ثبت نام فقط دروسی را که روبری آن مرکز ارائه "" مرکز الکترونیکی"" می باشد میتوانند اخذ کنند(کد مرکز الکترونیکی 5308 می باشد)
    7-تشکیل کلاس دانشجویان الکترونیکی به آدرسی که در سایت دانشگاه پیام نور مرکز تهران غرب (the-gharb.pnu.ac.ir)اعلام خواهد شد(اعلام هفته آخر شهریور) اطلاع رسانی میگردد
    8-دانشجویانی که پذیرش ایشان حضوری می باشد(در سامانه گلستان در منوی آموزش-اطلاعات جامع، در قسمت مقطع/دوره کلمه الکترونیکی وجد ندارد) مجاز به اخذ دروس عادی می باشند لازم به ذکر است دروسی که دو رقم انتهای کد درس مربوطه یعنی گروه درسی از 01 الی 09 می باشد، دروسی هستند که برای این دروس در محل ساختمان تهران غرب کلاس حضوری تشکیل خواهد شد و دروسی که گروه آن از 10 االی 29 می باشد بصورت مجازی از اوایل هفته اول مهر ماه  در سامانه آموزش مجازی استان تهران به آدرس lms.tpnu.ac.ir    تشکیل خواهد شد(راهنمای استفاده از سامانه در انتهای صفحه نخست این سامانه وجود دارد)
    9-لازم به ذکر است دانشجویان پذیرش عادی، اعم از پژوهش محور(پایان نامه دار) یا آموزش محور(بدون پایان نامه-یعنی به جای تعداد واحد پایان نامه، درس یا سمینار باید گذرانده شود) که مرکز ارائه کننده دروس مربوطه  به غیر ازمرکز تهران غرب می باشد مثلا برای رشته حسابداری پذیرش عادی مرکز ارائه کنند "مرکزپرند" می باشد به این معنی است که فقط ارائه کننده درس مرکز دیگر میباشد و محل تشکیل کلاسها (به شرط حضوری) و انجام کلیه امور آموزشی و سایر موارد این دسته از دانشجویان در مرکز محل قبولی یعنی مرکز تهران غرب انجام خواهد شد.
    10-دانشجویان می توانند آزمون پایان ترم را در شهر محل کار/سکونت یا هر مرکز دانشگاهی دیگر(پیام نور) به غیر از مرکز تهران غرب را برابر تقویم آموزشی(18/08/1401 الی 01/09/1401) از طریق سامانه گلستان منوی آموزش-درخواستها-درخواست محل آمون تعیین نمایند.
ضمن آرزوی موفقیت و سلامتی-دانشگاه پیام نور مرکز تهران غرب