کارشناسی
قابل توجه متقاضیان تحصیل بدون کنکور در دانشگاه پیام نور؛ تاريخ ثبت نام بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور نوبت بهمن ماه 1400

به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در مرحله پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی بهمن ماه 1400مي‌رساند، ثبت‌نام  این دوره «صرفا» به صورت اينترنتي از روز يکشنبه 14 آذرماه آغاز و تا روز شنبه 20 آذرماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذيرش دوره مذکور همزمان با شروع ثبت نام از روز يکشنبه 14 آذرماه از طریق درگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org قابل دسترس خواهد بود.
لازم به ذکر است، این مرحله برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هايي که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسري سال 1400 تکمیل نگردیده، برای نوبت بهمن ماه صورت می گیرد و پذیرش بر اساس معدل کتبی دیپلم می باشد.