ارشد
آغاز ثبت نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور آغاز ثبت نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور از 21 الی 29 شهریور 1402
ثبت نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور از تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۲۱ الي ۱۴۰۲/۰۶/۲۹در سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir انجام می شود.

پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سامانه در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه (در صفحه اول سایت فوق الذکر در زمان ثبت‌نام اعلام می‌شود) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند. مراحل پذیرش به شرح زیر می باشد: – در ابتدا باید به سامانه گلستان مراجعه و مشخصات، ارسال مدارك و دريافت “گزارش ۵۲۶۰” تکمیل شود. – كليه پذيرفته شدگان مي بايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
شناسه كاربري: شماره داوطلبيr021
گذرواژه : شماره ملي
(در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد)
لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد. مثال : شناسه كاربري: r021300707 گذرواژه: ۰۰۶۱۱۱۱۱۱۱ -از طريق این مسير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
آموزش==>دانشجو==>پذيرش غيرحضوري==>پذيرش حضوري دانشجويان جديدالورود” – حجم هر تصوير حداكثر ۲۵۰كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد. – بعد از تكميل مرحله دوم با مراجعه به مركز قبولي نسبت به تشكيل پرونده فيزيكي و ثبت پذيرش نهايي اقدام نموده و سپس با شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه جهت ثبت نام و انتخاب واحد از تاريخ ۱۴۰۲/۰۶/۲۲به سيستم مراجعه نماييد. –

كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه مي باشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود.
لذا قبل از انجام ثبت نام نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد: منوي اصلي –> آموزش –> شهريه –> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو – پس از پرداخت شهريه نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد: ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> “ثبت نام اصلي”