پژوهش
دانشگاه پیام نور استان تهران در میان برترین فعالان بخش ترویج دانشگاهی فناوری نانو با کسب 2 عنوان برتر دانشگاه پیام نور استان تهران در میان برترین فعالان بخش ترویج دانشگاهی فناوری نانو قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ مراسم اختتامیه تقدیر از فعالان بخش ترویج دانشگاهی فناوری نانو در سال تحصیلی ۹۹-۹۸، در اواخر آبان ماه ۹۹ به‌ صورت آنلاین و سراسری (در بستر آپارات) برگزار شد، مریم سادات شیل سر دانشجوی مبتکر دانشگاه پیام نور تهران شرق با کسب دو عنوان برتر در میان برگزیدگان این جشنواره قرار گرفت.

مریم سادات شیل سر؛ دبیر انجمن شیمی دانشگاه پیام نور تهران شرق عناوین رتبه دومی در بخش شبکه اجتماعی و وبلاگ و رتبه چهارمی در بخش شبکه های اجتماعی و انیمیشن را به خود اختصاص داد.

سادات شیل سر پیش از این نیز عنوان رتبه اول بخش نهادهای ترویجی نانو در چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی فناوری نانو را که مهرماه سال جاری در سطح دانشگاههای پیام نور کشور، دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی استان البرز برگزار شد، کسب نمود.

گفتنی است دانشجویان دانشگاه پیام نور در مجموع توانستند 8 عنوان برتر بخش ترویج دانشگاهی فناوری نانو (در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ ) دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور  را کسب کنند و در جایگاهی بالاتر از دانشگاه های صنعتی شریف، خواجه نصیر، صنعتی همدان، صنعتی سهند تبریز و ... قرار گیرند و جایگاه نخست دانشگاه پیام نور در بخش برترین ها را همچون سال تحصیلی 97-98 حفظ کنند.

لازم به ذکر است، این جشنواره در راستای تقدیر از فعالیت‌های یک‌ساله فعالان ترویج دانشگاهی فناوری نانو برگزار شد و آثار برگزیده نهادهای ترویجی دانشگاهی در آیین‌نامه‌ آثار رسانه‌ای (رسانه اجتماعی، نشریات، وب ‌سایت و کلیپ)، آیین‌نامه تقدیر از تجارب نو، نهادهای فعال در ایام کرونا (نهادهایی که در بازه شیوع کرونا در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ از طریق بسترهای آنلاین فعالیت‌ داشته‌اند)، برترین‌های شبکه مدرسان نانو در بخش دانشگاهی و تیم‌های برتر دوره سوم نانواستارت ‌آپ معرفی و تقدیر شدند.